Beşevler Mah. Yıldırım Cad. No:276 A/B
NİLÜFER / BURSA - TÜRKİYE
Çağdaş Dekor > BLOG > Jaluzi Perdelerin Kullanım Alanları
Jaluzi Perdelerin Kullanım Alanları

Jaluzi Perdelerin Kullanım Alanları Nerelerdir?

Şıklıkları ile ön plana çıkan jaluzi perdeleri nerelerde kullanabilirsiniz ? Jaluzi perdeler, genelde çeşitli ofislerde ve iş yerlerinde tercih edilse de kullanışlı olması sebebiyle bu perde artık salonlarımızda da kendisine yer buluyor. Ahşap ve alüminyumdan ürettiğimiz jaluzi perdeler tül, perde ve güneşliklerin işlevlerini kolaylıkla yerine getirirken, dekorasyonlarınızı modern bir dokunuşla canlandırıyor. Şıklığı ve kolay kullanımı bünyesinde bulunduran bu perde türüne sizler de kesinlikle bir şans vermelisiniz. Jaluzi Perdelerin Yapısı ve Kullanım Avantajları

Jaluzi perdeler, ahşap ve alüminyumdan kesilen şeritlerin merdiven metoduyla ipe dizilmesiyle üretiliyor. Şeritlerin hem kendi etrafında aşağı ve yukarı hareketi yapabilmesi hem de tamamen toplanabilmesi sayesinde ışık geçirgenliğini istediğiniz şekilde ayarlayabilmenize olanak tanıyor. Aynı zamanda çeşitli ahşap renkleriyle ve alüminyum seçeneğiyle salon, mutfak, yatak odası, ofis odası gibi bulunduğunuz her mekanı istediğiniz şekilde dizayn edebilmenizi sağlıyor. En çok tercih edilen 25 mm, 50 mm seçeneğiyle satışa sunduğumuz jaluizi perdeler, her türlü pencereye ve her türlü camekana uygun şekilde hazırlanabiliyor. Şeritlerin muntazam kapanmasıyla beraber ısı yalıtımı ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerimiz, kesinlikle perde deneyiminizi bir üst noktaya taşıyacak!

İşte Jaluzi Perdelerin Bazı Kullanım Alanları

Bahsettiğimiz yapısı ve avantajları sebebiyle iç mimarlar tarafından da yıllardır sevilerek tercih edilen, eski amerikan filmlerinde büyük ofislerin pencerelerinde fazlasıyla göze çarpan jaluzilerin en çok kullanıldığı mekanlardan bazıları şunlardır:

Ofis ve iş yerlerinde modern duruşuyla resmiyet ve şıklık katar. Kullanımı

kolay olduğu için sıklıkla tercih edilir.

Kir ve lekeye dayanıklı olması ve kolay temizlenebilmesi sayesinde kirlenmeye

müsait olan mutfak ve banyoların bir numaralı kurtarıcısıdır.

Işığı kesmede en iyi seçenek olması sebebiyle güneş ışığını yoğunca alan yazlık villalarda ve apartman dairelerinde; sıcak muhitlerde ve bölgelerde yani bolca güneş ışığı alan her yerlerde kullanılabilir.

Sizler de evinizde ve ofislerinizde 25 mm ve 50 mm lik kalınlıklara sahip kaliteli jaluzi perdelerimize sahip olmak istiyorsanız Çağdaş Dekor’a hemen başvurun. Kalitenin ve memnuniyetin adresi olan firmamızın jaluzileriyle siz de iç mekanlarınıza şıklık katın!