Beşevler Mah. Yıldırım Cad. No:276 A/B
NİLÜFER / BURSA - TÜRKİYE
Çağdaş Dekor > BLOG > Hangi Dikey Perde Modelini Seçmelisiniz?
Hangi Dikey Perde Modelini Seçmelisiniz?

Hangi Dikey Perde Modelini Seçmelisiniz?

Dikey perde modelleri genelde ofislerde, okullarda, hastanelerde tercih edilen, evlerde kullanıma da oldukça elverişli olan ve şıklığıyla göz kamaştıran perde türleri arasındadır. Tasarımınızı doğru seçerek evinizin dekorasyonunu bir üst seviyeye taşıyabilir ve modern duruşuyla evinize çok güzel bir doku getirebilirsiniz. Tül, PVC veya kumaştan ürettiğimiz dikey perdeler; seçtiğiniz türe göre evinizde kullandığınız perdelerin tamamının işlevini yerine getirebiliyor. Bunun yanında temizliğinin kolay olması da dikey perdeleri bir adıma öne taşıyan özelliklerden desek yanlış olmaz.

 

Dikey Perde Modellerinin Kullanım Avantajları

Bir ray üstünde şeritleri taşıyan mekanizmanın bulunduğu dikey perde sisteminde, şeritler isteğinize göre sola, sağa doğru ve ortadan iki farklı yana açılabiliyor. Aynı zamanda şeritlerin kendi ekseni etrafında da dönebilmesi sayesinde güneş ışığını istediğiniz şiddette ve açıda alabilmenizi sağlıyor. Bunun yanında modellerimiz güneş ışığına, sıcağa, soğuğa ve darbelere dayanıklı olması sayesinde uzun süreli bir kullanım imkânı sunuyor. Açılıp kapanabilen mekanizması ile de perdelerinizi istediğiniz stilde kullanabilirsiniz.

 

Tül, kumaş, PVC seçenekleriyle ve geniş renk kataloğuyla dikey perdeler yaşadığınız her mekânı istediğiniz şekilde dizayn edebilmenize imkân tanıyor. Perdelerimiz özel görünüşü ve yapısı ile iç mekanlarınızın tümünde en güzel atmosferi yakalamanıza yardımcı olacak!

 

Dikey Perdelerin Yapısına Göre Kullanabileceği Alanlar

Bahsettiğimiz özellikleri ve avantajları sebebiyle dikey perdeler otellerde, hastanelerde, bürolarda, ofislerde daha birçok farklı alanda sıklıkla tercih ediliyor. Normal perdelerden ayrılan yapıları sayesinde bu farklı kullanım rahatça uyarlanabiliyor ve özgürce kişiselleştirilebiliyor. Peki farklı yapıdaki tül dikey, kumaş dikey, PVC dikey perdelerini nerelerde tercih edebilirsiniz?

 

●      Tül dikey perdeler, salonlarınızın yüksek tavanlı pencerelerine eşsiz bir şıklık katacaktır. Spor görünüm elde etmek isteyenler için birebir olan bu perde modeli iç mekanınızı ferahlattığı gibi güneş ışığından en iyi şekilde yararlanmanızı da sağlıyor. Mekanizmadan sökülüp makinada kolayca yıkanabildiği için salon, oturma odası gibi alanlara çok uygundur.

 

●      Geniş renk paletine sahip kumaş perdelerle evde, ofislerde harika dekorasyonlar yakalamanız mümkün. Örneğin düz bej, düz beyaz gibi renklerle ofislere resmi bir şıklık katabileceği gibi daha iddialı renklerle ve desenlerle evlerinizin havasını değiştirebilirsiniz. Ayrıca güneş ışığını kapatıcılığı yüksek olan bu perde modeli, fazla güneş alan mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor

 

●      Temizliği ve kullanımı çok rahat olan PVC dikey perdelerimiz nemli sabunlu bir bezle dahi temizlenebiliyor. Nemin ve kirlenme ihtimalinin yüksek olduğu banyo, mutfak ve imalathanelerde PVC dikey perdeler tercih edebileceğiniz en iyi ürün olacak!

 

Sizler de iç mekanlarınızı böylesine avantajlı ve kullanışlı perdelerle süslemek istiyorsanız hemen Çağdaş Dekor’a başvurun. Uzun seneler memnuniyetle kullanacağınız kaliteli perdelere sahip olacağınızdan şüpheniz olmasın.