Beşevler Mah. Yıldırım Cad. No:276 A/B
NİLÜFER / BURSA - TÜRKİYE
Çağdaş Dekor > BLOG > Alüminyum Paspas Seçimi Nasıl Yapılır?
Alüminyum Paspas Seçimi Nasıl Yapılır?

Alüminyum Paspas Seçimi Nasıl Yapılır?

Alüminyum paspaslar, kir ve toz tutucu özellikleri sayesinde birçok ev ve iş yeri girişinde tercih edilen ürünler arasındadır. Kolay temizlenebilir olması, kiri ve tozu iyi tutması ile uygun fiyatlı seçenekler sunması, alüminyum paspasların temel özellikleri arasında yer almaktadır. Bu yazımızda, alüminyum paspas seçimi yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz. Bu sayede evinize ya da iş yerinize uygun paspas seçimini yapabilirsiniz.

 

Alüminyum Paspas Nedir?

Alüminyum paspas, normal paspaslara kıyasla birçok avantaja sahip paspas çeşitleri arasındadır. Alüminyum paspasın temel özelliklerini daha kapsamlı sıralayacak olursak; 

Kir ve tozu etkin bir şekilde tutar. Eve ya da iş yerine girmek isteyenlerin ayakkabıları ile taşıdıkları kir ve toz böylece engellenmiş olur.

Kaymayı engelleyici özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Islak zeminlerde de kullanılabilir.

Kolay temizlenebilir yapısıyla uğraştırmaz.

Geniş ürün seçeneği ve uygun fiyatıyla her bütçeye uygun model bulunabilir.

Yukarıdaki özelliklerden de anlaşılacağı üzere, alüminyum paspaslar hem işlevsel özelliklere sahiptir hem de uygun fiyatlı seçenekler sunmaktadır.

 

Alüminyum Paspas Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eğer alüminyum paspas konusunda tavsiye istiyorsanız, farklı türlere göre tavsiyelerimize göz  atabilirsiniz.

Logolu paspas türleri, işletmelerde sıklıkla kullanılır. Logolu paspas tercih ederek daha kurumsal bir ortama sahip olabilirsiniz.

Nem alıcı paspas türlerini tercih ederek özellikle de ofis gibi ortamlarda daha ferah bir ortam sağlayabilirsiniz. Zira dışarıdan ıslak ayakkabılarla gelen insanlar, zeminin ıslak ve kaygan olmasına neden olabilir.

Hijyen paspaslar, özellikle de kafe ve restoran tarzı yerlerde sıklıkla kullanılır. Bu paspaslar kir ve toz tutucu özelliklere sahip olduğundan dolayı, dışarıdan gelen insanların ayakkabılarını silmelerine yardımcı olur.

Kıvırcık paspaslar hem daha rahat bir yürüyüş imkânı sunar hem de ayakkabı tabanındaki kir ve tozları bünyesine hapseder. Kıvırcık paspaslar özellikle kurumsal ortamlarda sıklıkla tercih edilir. Çünkü görünümü ve işlevi itibariyle büyük bir önem taşır.

Yukarıdaki farklı paspas türleri, ofis ve ev gibi yerlerde farklı kullanım özellikleri sunmaktadır. Bu nedenle alüminyum paspas seçimi yaparken türlere ve paspas içeriğindeki maddelere dikkat etmelisiniz.